Orïenterend gesprek

Een kennismakingsgesprek is bij ons kosteloos. De klant vertelt daarin haar wensen en Stan Dymanus zal zijn werkwijze toelichten, inzicht geven in het te doorlopen proces en een richtbedrag geven over de architectenkosten. Er worden nog geen ontwerpschetsen gemaakt; De zoektocht naar het ideale ontwerp wordt niet verkort tot één schets-sessie, welke alleen het meest voor de hand liggende resultaat zou opleveren.

Intensieve samenwerking

Wij staan voor de kwaliteit van onze eindproducten, zowel functioneel als vormgevend. Een intensieve samenwerking met de klant is daarbij van groot belang. Hoe beter wij inzicht krijgen in de wensen, hoe preciezer het eindproduct past bij de klant.

3D modellen

Door direct vanaf het begin gebruik te maken van 3D modellen, worden gedurende het hele proces reële beelden gegeven van het ontwerp. De klant ziet het voor zich, raakt betrokken en krijgt de gelegenheid uitgangspunten bij te stellen. Uiteindelijk weet hij, alvorens zijn investering te doen, precies wat hij krijgen zal.

Proces

Heldere analyse en creativiteit gaan samen om het wensenpakket te vertalen in plattegronden en 3d-beelden. Het ontwerpproces is daarbij opgedeeld in een aantal fasen, waarin steeds concreter naar het bouwen toegewerkt wordt. Hoe verder het proces, hoe meer inzicht in de kosten en hoe bouwkundiger het ontwerp . Elke fase wordt afgesloten met een fasedocument, welke na evaluatie de start vormt voor de volgende fase.

Duurzaamheid

Het gebruik van duurzame materialen en een energiezuinig gebouw zal elke architect leveren. Wij zorgen ervoor dat het ontwerp zo doordacht is, dat het ook toekomstig gebruik moeiteloos kan faciliteren en zo de tand des tijds kan doorstaan.

Eindresultaat

Onze persoonlijke en gedreven aanpak is nodig om te komen tot een ontwerp waarin opdrachtgeverswensen optimaal vertaald zijn in een mooi en passend ontwerp. Daarbij hebben wij geen vooringenomenheid of vastomlijnde ontwerpstijl, ieder proces is uniek en pas gereed als de opdrachtgever tevreden zijn intrek heeft genomen in het ontwerp.